No we don't have those.
top of page
Beleef natuur, geniet van natuur en maak het van je eigen .

De levensboom

Het klinkt als een prachtig en symbolisch idee om een levensboom te planten ter ere van een speciale gebeurtenis in het leven, zoals de geboorte van een kind, kleinkind, achterkleinkind of ter ere van familiebanden. Het planten van een boom kan inderdaad een diepgaande symbolische betekenis hebben en kan worden gezien als een daad van verbinding, groei en hoop voor de toekomst.

Het feit dat deze bijzondere boom deel zal uitmaken van een park, omringd door andere bomen en planten, voegt nog meer betekenis toe aan dit gebaar. Een park is vaak een plek van rust en reflectie, waar mensen de natuur kunnen bewonderen en genieten van de schoonheid van het leven. Door een levensboom in zo'n omgeving te planten, draag je niet alleen bij aan de natuur, maar creëer je ook een blijvende herinnering aan een belangrijke gebeurtenis in het leven.

Dit soort initiatieven moedigen niet alleen het behoud van natuurlijke omgevingen aan, maar versterken ook de band tussen mensen en hun omgeving. Het symboliseert de wens om te investeren in iets dat groter is dan het individu, en draagt bij aan een gevoel van gemeenschap en verbondenheid met de natuur en met anderen die dezelfde waarden delen.

Als je overweegt om zo'n bijzondere boom te planten, neem dan contact met ons op om deze prachtige en betekenisvolle symboliek vorm te geven. Het planten van een levensboom is niet alleen een geschenk aan de toekomstige generaties, maar ook aan de natuur zelf.

 

De kosten voor het plaatsen van de boom omvatten zowel de aanschafprijs van de boom als een bedrag van 30,-- euro voor grondverbetering en palen om de stabiliteit te waarborgen.

Ben jij geïnteresseerd in het plaatsen van een levensboom? Vul dan dit formulier in.

Fijn dat je deel uit wil maken van een groter geheel de levensboom. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

bottom of page